Vi tackar för oss!

Vi tackar för oss och säger hejdå till JBELES! Vi båda saknar våra egna gamla bloggar så vi tog beslutet att gå tillbaka till dom. Vi kommer sakna er alla läsare och den här bloggen har både gått fram o tillbaka och det har gått både bra och dåligt med den. Vi har lagt ner grymt mycket tid på den men nu lägger vi ner. Vi kommer ha kvar den ifall vi har lust att starta upp den igen, men nu går vi tillbaka till våra gamla trogna bloggar. Så om ni vill följa våra liv i fortsättningen gå in på dom!

Emilias blogg - http://emiliamjaaou.blogg.se/
Ellens blogg - http://eellenaanna.blogg.se/

Ni får ha det bra för det tänker vi, pussar och kramar från oss på JBELES för kanske sista gången!

Have you ever try to smile and hide your pain?

Jag och Fresa igår, visst hade vi fin outfit? :D

Usch jag är jättetrött, jag ska nog gå och lägga mig snart och kolla på Never Say Never för det var hundra år sen! Sen ska jag läsa lite också det var också längesen. Fast först måste jag städa klart för annars kommer det aldrig bli det. 

/Ellen

You've stole my heart.


Bild i repris från förra veckan på mig o gulleplutten Majsan.

Dagens ridpass gick faktist helt okej när jag tänker efter. Fick min sötaste Majsan och hon arbetade på bra i skritten. Vi börjar verkligen lära känna varandra bra nu. Det gick bra i skritten och jag kände att hon tuggade på bra på bettet och kom in i en bra form. När vi övergick till trav blev hon lite stelare men det gick över efter en stund. Vi jobbade på samma sätt som förra gången, ställa dom i hörnen riktigt mycket, öka o minska på långsidorna, sakta av till skritt vid E och B och göra 10 metersvolter vid P och S, det gick bäst i början men sen började hon tröttna så då fick jag jobba extra mycket.

En bild från i våras på mig och Majsan, vi har förbättras båda två och lärt känna varandra ganska mycket bättre ändå. Jag har förbättrat min sits verkligen!

Vi körde galoppen på volt idag och det gick riktigt bra. Hon brukar ju börja sega till i galoppen nu förtiden. Men jag fick till kicken idag och jag blev riktigt nöjd med galoppen, hon formade sig och ställde sig så jag är nöjd. Hon höll igång hela tiden och jag kände att hon tyckte det var kul. Hon la sig lite väl mycket på bettet, men det är bara att försöka arbeta bort. Åhh älskar den hästen, i både motgångar o framgångar. Vissa gånger har jag varit så sur efter jag ridit henne och vissa har jag skinit som en sol. Hon är grym!

/Emilia

Stallet up next.


Jag och sötaste Majsan förra veckan.

Sitter här nu och Hanna kommer om 15 minuter då sticker vi till stallet, det är lektion i Stjärnholm idag. Det är dressyr idag, vet inte vilken häst jag hoppas på, kanske Olympic eftersom att jag nog ska rida honom på kadriljen men vet inte. Aja jag har jävligt ont i magen och det har jag haft hela dagen. Skriver mer om dagen när jag kommit hem om jag orkar om jag inte är helt död då efter dagen. Idrotten var så jävla jobbig och nu ridlektion, jag lär vara död! Aja vi hörs.

/Emilia

I'm taking all they stole

Bild i repris..

Just nu spelas Ulrik Munthers skiva på högsta volym och jag städar rummet, det blir mycket roligare att städa till bra musik för då kan man sjunga med och man blir glad, haha! Jag lånar systers data eftersom att hon har tagit den stora och kör sims, som vanligt.. Så ni får bilder från igår senare :)

/Ellen

I'm not alone!


Jag är inte ensam om att gråta till allt för min syster! :D
(My sisters keeper)

/Ellen

I'll be standing right next to you


Godmorgon! Jag är hemma från skolan idag för jag har Bieber-Fever. Nej jag skoja, jag har ont i kroppen och ont i huvudet. Jag ska nog försöka städa rummet idag och fixa lite för det är jättestökigt. Funderar på att sova lite till också, kunde inte sova inatt, vaknade hela tiden och hade svårt att somna om. Vi får se vad jag gör, syster är också hemma så vi kanske gör något, fotar eller så, vi får se!

/Ellen

Började nästan gråta innan jag såg vad det stog


Jag trodde det stog Justin Bieber först, men det gjorde det inte..................................... :(

/Ellen

I hate that I love you so much



Pappa väkte mig kvart över två, fattar inte hur jag kan sova så länge :O
Aja, klockan fem ska jag träffa Emilia hos Fresa, får se vad jag hittar på idag, antagligen barbacka sen lite lek på banan! Hon ska filma och fota så jag fixar en video sen också.
Nu måste jag fixa mig, puss!

/Ellen

Ny bakgrund på datorn.


/Emilia

Allting med en början har ett slut.


/Emilia

You and me together.


Hej allihopa! Jag ska försöka börja blogga bra igen. Idag gick jag upp vid halv 10, har ätit frukost, suttit vid datan o så. Ska duscha och träffa Ellen idag. Vet inte varför hon inte svarar mig på facebook, mobilen eller något så vi får se hur det blir. Sålänge sitter jag här o väntar på att hon ska svara. Imorgon så är det en kort dag, slutar redan kvart över 2 i skolan, det är skönt! Det är ju lektion i stjärnholm imorgon också vilket ska bli kul.

Jag vill åka ut till Pegazus någon dag. Ska nog prata med Veronica o se när jag kan komma ut o tömköra honom. Det var längesen nu! Aja nu ska inte det här inlägget bli längre. Så hej från mig, nu ska jag sätta mig o plugga det sista i matten så jag blir klar!

/Emilia

Mobilblogg - På donken o chillar.

Hej på er! Jag vet att jag inte bloggat bra och på länge men har inte haft lust att sitta vid datan. Nu är iallafall jag o Sofie på donken o tjockar oss! Men vi hörs puss /Emilia

I will die someday, let's hope it's not today

Jag och Fille på hoppträningen

Jag har inte hunnit blogga idag eftersom att jag har varit stallvärdinna. Jag har jätteont i kroppen sen sträckte jag typ benet imorse när jag vaknade så det gör lite ont när jag går. Jaja snart ska jag träffa Elin för det är gårdsfest ikväll, jippi, typ.
Undrar förresten varför inte Emilia bloggar :o

/Ellen

Ulrik Bästa Munther

Du är bäst ♥

ÅH, JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA MER ÄN ATT JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE JUST NU, JAG HAR TRÄFFAT ULRIK MUNTHER, ÅH JAG DÖR!

/Ellen

Boy's don't cry



Jag skriver om stalldagen imorgon, vill inte riktigt tänka på den nu..

/Ellen

Does he love you the way i did?


Förlåt för den absolut överdrivet dåliga uppdateringen.
Idag har jag inte gjort ett enda inlägg men Ellen har skött det på topp, super bra! Skoldagen var hemsk, usch var sån jävla lättnad när det var slut. Aja jag skulle ju träffat Ellen idag men väntade på att hon skulle höra av sig skit länge, så medans jag väntade var jag med Sofie.

Imorgon så ska jag träffa Sofie efter den hemska byggnaden som inte ens är värd att bli kallad skola. Vi hittar väl på något skoj som alltid! Ska se om vi kanske ska sova imorgon har inte soooovit med varandra på år o dar. Eller först ska jag ju till Nero med Hanna efter skolan och efter det så ska jag vara med Sofie. Men aa nu orkar jag inte trötta ut er mera så hejsvej!

/Emilia

Sticks and stones

R.I.P tjockis..

Hemma från skolan men jag ska äta och sen ska jag till stallet. HA DET BRA :D

/Ellen

We try, and try, and try and try - mobilbloggning

Sitter i skolan just nu och jobbar med slöjden, det går ganska bra jag har kommit på vad jag ska göra och läraren har sagt att det är okej! Jag har lunch om en 35 minuter och jag ska bli klar med det här innan det tror jag, eller jag ska försöka i alla fall. Nej nu måste jag fortsätta lyssna på musik och plugga!
/Ellen

Love you lika a love song

Fille, ser ut som en liten bebis :')

Jag har inte gjort så mycket sen jag bloggade sist, eller jag har fixat Michaelas (länk) blogg, kul att du blev nöjd! Gå in och titta hur den blev vet ja :)

Nu ska jag gå och läsa First step 2 forever som vanligt så godnatt! Jag vet inte om jag hinner blogga imorgon för efter skolan åker jag ut till Fresa och skrittar ut med Elin, ska bli jättemysigt :)

/Ellen

Follow me, don't be scared

Bild från arkivet eftersom att jag lånar systers data.

Skolan var helt okej idag, jag fick inte så mycket gjort för jag var så trött men jag kommer väl snart igång. Jag har kommit på vad jag ska göra i slöjden nu i alla fall, jag ska bara komma på vad jag ska ha på den. Förlåt att jag inte uppdaterar så bra, men det är skola och sen kommer jag hem och typ sover eller träffar kompisar men jag ska bli bättre!

Min mobil funkar igen, äntligen! Tyvärr har jag typ inga nummer men jag får väl försöka få tag på allas igen. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att äta jag är jättehungrig! Sen ska jag nog övertala min syster om att jag ska ha den stora datan så att jag kan redigera bilder och blogga lite, låter det bra? :)

/Ellen

STORSTÁN NU KOMMER JAG!

In till Stockholm strax då o gratta kusse som fyllde 18 år igår. Då träffar man också världens mest bästa människa Emma, åh vad jag saknar henne vill  åka nuuuuuuu! Aja kram från mig :)

/Emilia

Glöm inte tävlingen!

Hörni glöm inte tävlingen då ni kan vinna en länkning i våran meny i en vecka och en helt ny design enligt en egens önskemål. Den avslutas imorgon så har ni någon fin sommarbild som ni tagit och är nöjd med skicka in den till [email protected] och aa, klicka er in på inlägget här så läser ni vad som behövs göras!
Direktlänk till inlägget: http://jbeles.blogg.se/2011/august/tavling-finaste-sommarbilden.html#comment

KRAMAR FRÅN OSS PÅ JBELES!

Fixad och nu bär det av till skolan!

Aa nu är jag fixad och klar så nu ska jag dra till skolan. Nej jag börjar då klockan 9 så behöver inte dra förns om typ 40 minuter. Aja den här morgonen var verkligen seg, blir bara segare för varje dag. Idag slutar vi tolv så då sticker jag o Sofie till Viking o äter våra efterlängtade pommes som vi väntat på i en evighet. Förresten har jag inte ätit godis,druckit läsk eller ätit något annat onyttigt på 2 dagar jag är jätte stolt över mig sjäv! Nu ska det fortsätta så till på höstlovet. Nu bjuder jag på bilder på hur jag ser ut idag ciaao!


/Emilia

Reach for the sky


Jag och Ida har börjat leva ett sunt liv nu, nej men vi ska ut och springa snart och sen ska vi inte äta onyttiga saker, (gamleby är ett undantag!) så jag känner mig lite duktig just nu. Vi har cyklat fram och tillbaka till Strandstuviken, vi fotade lite och så. Ni får bilder sen, nu har jag lånat systers data och jag kan inte ladda över bilerna hit och om jag orkar så ska jag sätta mig vid "min" data när jag kommer hem sen.

Just nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber, jag började städa garderoben fast jag orkade inte längre får göra klart det imorgon. Mamma kom och sa att jag ska till tandläkaren imorgon, tio över åtta, måste jag alltid få en så tidig tid.. Jaja jag vill ju bli av med tandställningen snart så det är väl lika bra att gå dit.
Inte så taggad för att springa men jag gör det ändå, måste du träna bort lite, hehe!

/Ellen

When i stare in your eyes.


En liten bild på mig och Majsan från gårdagen. Det gick förväntasvärt bra i skritten o traven, men i galoppen måste jag få starkare ben så jag kan hålla igång henne.

Godmorgon alla läsare, jag börjar 9 idag så hinner slänga upp ett inlägg innan. Jag somnade grymt fort igår, var så jävla trött hahah! Aja idag så är det en "sätta igång dag i skolan" fattade ingenting men vi fick iallafall ett specialschema idag och imorgon. Sen går vi efter det riktiga schemat! Idag vet jag ingenting som händer efter skolan, får se om kanske träffar Sofie. Men vi höres puss!

/Emilia

I'm gone


Cojan, bland det finaste som finns

Jag var ju ute och fotade när Emilia red förut, ni får bilder imorgon för nu ska jag gå och läsa First step 2 forever och sen sova!

ÅH MIN MOBIL FUNKAR INTE, JAG FÅR PANIK :'(

/Ellen

Is she out there?

En bild Emilia gjorde ;)

Snart ska jag åka till stallet med Elin och fota när Emilia rider. Hoppas hon får någon rolig :)
Eftersom att vädret inte är så bra så rider de väl inne men då filmar jag :)

Nej jag har inget att skriva och bussen går snart så vi hörs!

/Ellen

Första skoldagen avklarad!


Gick upp vid 7 imorse men började halv 1.
Bara för att jag ska vänja mig. Sofie kom till mig vid halv 9, 9 då käkade vi frukost (quornburgare) och kolla film o snacka o satt vid datan. Det var fett onödig skoldag, satt i aulan typ 5 minuter sen i klassrummet typ o snackade i 20 minuter, åh ville bara dö. Sen följde Sofie med mig hem igen, men hon stack för en halvtimme sen ungefär, sticker till stallet snart så hörs.

/Emilia

Nothing will ever come between us

Jag hade inget att göra så jag underhöll mig själv med att göra ett collage!

/Ellen

This is so sad

Söt bild på Cojan

Hoppträningen gick ganska bra, Fille ville inte svänga ibland och överhoppade sig några gånger och en gång så att jag flög framför sadeln, men annars gick det ganska bra. Elin har filmer och bilder så jag fixar en video när jag får dem.

Ridningen på Fresa idag gick också bra! Jag red barbacka på banan, hon lyssnade ganska bra. Skrittade mest då jag ville få henne att göra som jag ville och det gick bra :)

/Ellen

And you can see the look on my face.


Baby when you're with me, it's like an angel came by and took me to heaven. Cause when i stare in your eyes it couldn't be better. ♥

HELT SLUT EFTER EN DAG I STALLET! Hanna kom till mig vid kvart över 1 så då cyklade vi o mötte Stina och sen vidare till Stjärnholm. Alla som skulle komma kom inte, men det var riktigt kul idag! Sen när vi skulle hem så var vi skiit törstiga och man kan ju inte dricka vatten ur kran här just nu så vi har vattentankar. Så vi beslutade oss för att stanna vid en sån. Vi fattade inte hur man skulle sätta på den så jag drog bak några saker och allt ba lossnar så vattnet ba forsar ut ahhahah! Vi dooog.

Aja nu sitter jag här och är helt död. Har ätit en billys och lite glass. Sen blir det grillat sista dagen innan skolan. Imorgon börjar mitt nya nyttiga liv, inga verkligen inga sötsaker ska jag äta fram till höstlovet. Sen får vi se om det funkar längre hehe! Aja blir långt inlägg så bye!

/Emilia

I know you care

Tidsinställt

Justin Bieber
om And we're wondering how:
wow you're beautiful Ellen!

Svar: OMB JUSTIN SKREV TILL MIG, haha nej. Jag dog när jag såg kommentaren, hahaa!

/Ellen

I fall in love with you all over again

OMB ♥

Jag skulle bara säga att jag lever, men jag har haft kompisar från Stockholm här så jag har inte kunnat blogga. Får skriva mer om det sen för nu ska jag åka ut till Fresa, Elin följer med och fotar :)

/Ellen

The last day of freedom.

Hej och godmorgon! Idag är det sista dagen innan skolan börjar. Jag får lite ångest men börjar ju ett imorgon och ska bara gå till aulan o ha typ upprop sen sticka hem igen haha! Aja idag ska jag,Hanna och Stina till Stjärnholm. Vi ska hjälpa till på Knatteridningen haha! Aa har inget mer o säga, får se om Ellen bloggar senare haha puss!

Gahh, älskling!

/Emilia

Fyfan vad trött jag är!


GODNATT KRAMAR FRÅN EMILIA!

I never thought that it be easy.


Jag och Sofie i Kroatien i somras, saaaknar!

Kom hem för cirka en halv timme sen har varit ute med bästis hela kvällen. Vi har varit ute hela dagen ahhaha, eller aa hela kvällen. Började vara vid sju typ, sen stack vi till Ica och köpte kakor och lite o dricka. Sen stack vi vidare till D-skolan och satt och åt fika där, muuuppar! Sen drog vi vidare mot ramdalen satt o loda där ett tag, senare så drog vi till Peterslund och aa och så vidare. Vi har iallafall haft det grymt som vanligt. Har alltid lika kul med den tjejen!


Bilden är tagen ur en film när jag hoppade Agge i måndags, där pågrund av dåliga kvalitén.

Hoppträningen idag är jag inte direkt nöjd med.. Det har aldrig gått bra för mig när jag hopptränat för Helene. Det var iallafall en grym lektion och det var skit kul! Känner att jag är taggad för en till träning snart. Aja Agge var ovanligt jobbig och han brukar tagga till lite mera. Det hon sa till mig i slutet var iallafall "Det såg bra ut, du måste bara tänka på att ta fram dina axlar lite mer och vara lite mer bestämd. Du är iallafall väldigt följsam och mjuk och det är jätte bra!" typ så sa hon. Får se om någon fixar film någon dag! Aja skit långt inlägg men ciiaaao :D

/Emilia

To the toooooown!

Vädret är inte lika dåligt längre så vi tar en buss in till stan vid kvart i 10. Vi sitter just nu och ska snart gå o fixa oss. Sen blire in o ragga i stan på "Typ en festival" hahahah! Ey nu måste vi gå o fixa oss så aa vi höööörs. Byyyyyye!

Btw, vi ska aldrig mer använda uggs.

/Emilia och Ellen

And we're wondering how


Dagen började inte direkt bra.. Jag vaknade tjugo över åtta och vi börjar fem i halv nio, bra jobbat Ellen. Fick ta kvart i nio bussen, snacka om snabb tjej, sen hade jag tur för att det gick in massa i samma rum samtidigt som mig så det blev inte pinsamt, haha. Ja skolan va inte så rolig, vi skulle planera vad vi ska laga för mat på hemkunskapen i Gamleby. Vi åker dit vecka 36, jag fyller ju liksom år då, buhuuu. :(
Aja det är ett ställe vi i skolan åker till en gång i terminen och har slöjd och hemkunskap men det här är sista gången för oss nu eftersom att vi bara åker en gång i nian. Shit jag är nia nu!

Snart ska jag åka till stallet, vi har hoppning är faktiskt riktigt taggad! Elin kommer hit innan och vi gör väl som vanligt hon kollar när jag sitter vid datan haha, men hon säger att hon tycker det är roligt så ja. Nej vad långt det här inlägget blir nu, men jag vet inte om det blir så mycket mer uppdatering idag eftersom att jag och Emilia åker in till stan efter stallet, eller ja vi ska göra oss iordning innan! 

/Ellen

A true story.

Jag tänkte nu ta ett inlägg så ni får lära känna mig lite bättre o skriva lite sanningar jag kommer på om mig själv.

1. Jag är vegetarian. Jag har varit det sen jag gick i andra klass då var jag alltså 8 år.
2. Jag tycker det är jobbigt när det är tyst och ingen fart omkring mig. Jag gillar liksom när det är högt och fart!
3. Jag har svårt att lita på folk. Jag har blivit sviken och folk har gått bakom ryggen på mig mycket förut, så det tar tid innan jag verkligen kan lita på en människa.
4. Jag är nästan alltid glad. Alla säger det, och jag vet det själv. Jag skrattar åt det mesta (kanske kan vara jobbigt ibland) och om jag träffar folk jag inte känner så bra och dom säger nånting istället för att svara så skrattar jag haha. Men asså aa, jag är typ glad hela tiden bland folk.
5. Ibland kan jag få en känsla av att jag inte skäms för nånting. Asså det är jävligt kul! Jag typ hoppar runt men asså nej, men jag vågar bara vara mig själv då och det är riktigt skönt.

/Emilia

This one for you and me.


Ska nog snart gå och duscha, eller vet inte kanske äter frukost först?
Aja jag har en super bra dag framför mig idag! Vädret är ju inte så kul för att gå på "Typ en festival" hela kvällen hoppas det bättrar sig. Men vid 4-5 sticker jag iallafall till stallet. Jag ska fota och filma Ellen och Elin. Sen efter det så sticker jag och Ellen hem till hennes place och fixar oss o så sen sticker vi väl in till stan skulle jag tro.

Då kommer båda våra kameror hänga med så det blir nog mycket bilder till kvällen. Imorgon är det den efterlängtade hoppträningen. Åhh har längtat hela veckan efter den!

/Emilia

Nyss pratat med min älskade o saknade kusse!

Hej på er, jag har nyss pratat med min älskade kusse Emma i telefon. Fan vad jag saknar henne, asså vi snackar alltid om att ses så ofta och prata oftare men det blir aldrig av. Hon är ju fan mitt kött o blod, kan inte vara utan henne så länge blir ju fan galen. Jag blir alltid lika glad när jag pratar med henne hon är så jävla bra. Asså snacka om att vi kan prata om allt. Aja nu måste vi snart ses iallafall bestämmer jag.

Nu ska jag fortsätta chatta med Ellen och Emma. Vi har en liten idé vi tre hahah! Aja nu ska jag fortsätta snacka med dooom. Så typ hejdå vi hööööörs!
JAG VILL VARA LITEN IGEN!

/Emilia

I thought you always been mine.



Ni får dagens ridtur i bilder. Det var iallafal en super mysig uteritt!

/Emilia

On our way back down to earth.


Bild som Ellen tog igår, redigerade den lite hihih [som vanligt förstör blogg.se kvalitén på bilderna]

Jag är jätte fotosugen, ska nog gå ut och fota lite. Vädret är bara väldigt tråkigt så ljuset kommer inte bli någe kul och så, men jaja! Imorgon ska jag ju iallafall fota och filma när Ellen och Elin ska rida. Dom ska hoppa så det blir kul! Hanna ska med också jag ska ha Ellens kamera så hon får väl ta min hehe. Aja nu ska jag nog sätta på mig lite bättre kläder och gå ut och fota. Puss!

/Emilia

She's free to fall

Boyen, nya favoriten ♥

Sitter hemma med Elin, kvart äver två tar jag bussen in till stan igen för att ha utvecklingssamtal. Bloggar mera ikväll :)

/Ellen

Tävling - Finaste sommarbilden



Lycka till nu och skynda er med att ta massvis med fina bilder! Ha det så bra kramar från oss på JBELES!

We will never ever be apart.



Godmorgon! Lyssnar just nu på Justin Bieber och chattar med Ellen på facebook. Ellen har ju redan börjat skolan hahhah själv sitter man ju hemma i soffan och har det skönt. Ska nog snart äta frukost, jag går alltid upp typ 2 timmar innan jag äter frukost haha, hatar att äta frukost typ direkt när man går upp.

Dagen ser ut så att jag ska till Nero idag. Mamma följer med mig ut, ska nog rida dressyr på banan. Får se om hon kanske fotar eller filmar eller något. Nej nu ska jag inte tråka ut er mer. "Please dont waste my time time time time time"

/Emilia

You know you love me



Skolan börjar idag, kul! Fast ne.. Vaknade av att familjen kom in och sjöng för mig för att jag hade namnsdag, och nej det är inget vi brukar göra men det var bra för att jag blev pigg av det så jag kunde gå upp direkt. Åker med Elin till skolan sen halv tre har jag utvecklingssamtal, det är det värsta jag vet! Usch.
Nej nu måste jag göra iordning mig klart, hörs!

/Ellen

It's a big, big world, it's easy to get lost in it


Vad tycker ni? :D

/Ellen

Nya designen är äntligen klar!



KLICKA F5, så som det ser ut på bilden ovan ska det se ut!
Nu är äntligen den efterlängtade designen så gott som klar! Säg vad ni tycker och tänker om den, vi tål att ta kritik. Kramar från oss!

/Emilia och Ellen

Who says you're not perfect?


Myströjan jag köpte idag, åh älskar den!

Dagen har varit super! Orkar inte berätta om hela men vi var först på stan och hade det bra, sen stack vi hem till Ellen satt vid datan lite sen ut och fotade. Kommer nog lite bilder från när vi fotade senare. Nu ska jag försöka göra så vi blir klara med designen nångång så puss från mig!

/Emilia

Here we go

you
Tröjan jag köpte! I love it ♥

Nu ska vi ut och fota snart, vi höres!

/Ellen

Baby, give me one last hug

Saknar dig Pricken ♥

Bussen in till stan går kvart i två
, så jag måste göra iordning mig nu! Sen åker vi hem till någon, vi kan inte betsämma vem, haha så typiskt oss. Det blir det mig.

Nej nu måste jag fixa mig så att jag hinner med bussen, ha det bra puss!

/Ellen

Feel it, Be it.



Hahha lite fula bilder och en videoblogg i den tråkiga väntan på att Ellen ska bli klar. Hoppas ni gillar det hahha, skäms! Aja pussar.

/Emilia

Couldn't see the open door.


Godmorgon dagen ser super ut för mig! Ska nu gå och fixa mig sen ta bussen in till stan för att träffa Ellen. Ska shoppa, fota, snacka o ha det gött! Hoppas jag hittar något att handla, brukar inte vara så bra på det där för  vi har ingen Bikbok. Aja ha det bra pussar från mig!
Ursäktar för ännu en till hästbild hehe (a)

/Emilia

The favourite picture of the day.


Favoritbilden från idag, helt kär! Titta bara på Nero så grymt fin han är!

Imorgon blir det stan och shoppa med Ellen! Ska bli toppen för jag måste verkligen shoppa. Har nyss varit ute på en liten kvällsrunda med Sofie, snackat som bara vi kan om allt och inget. Sen snackade vi också om hur mycket vi saknar Kroatien. Aja har inget mer att säga så puss från mig! Säg gärna vad ni tycker om bilden och om ni vill ha flera porträttbilder.

/Emilia

When I belive in something, I stand up for it - Justin Bieber


Det här är bara några saker jag önskar mig, men mer orkade jag inte lägga till!

/Ellen

Två smakprov från dagen!



/Emilia

We have to do it slowly.


Jag och lilla älsklings Pegge i vintras. Med dig är jag som lyckligast älskling!

Hej alla kära läsare! Uppdateringen från min sida har inte legat på topp idag då jag har varit i stallet hela dagen. Åkte ut vid tolv och kom hem vid sju så aa. Nu sitter jag här iallafall och redigerar bilder från dagen. Redigerar på mammas data för hon har photoshop.

Ska kanske sova hos Ellen ikväll. Vi får hoppas på det! Då hoppas vi också på att designen blir klar och att det blir mycket uppdatering men nu ska jag fortsätta redigera bilder så vi hörs!

/Emilia

Saw so many pretty faces before I saw you


Har ju varit ute och fotat med Ida, kom hem vid 5 och satte mig vid datan. Just nu håller jag på att redigera bilder, fast jag är missnöjd med dem flesta tyvärr. Jaja, jag får väl dra ut och fota någon annan dag igen :)

/Ellen

Flower in the rain


Nu drar jag ut och fotar med Ida, bilder kommer upp sen!
Eller jag ska bara göra mig iordning först!

/Ellen

You're the common denominator

Godmorgon! Eller ja, jag vaknade vid halv tolv någon gång och nu har jag precis ätit lunch. Vet inte vad jag ska göra idag, alla ska göra något så ingen har tid att träffa mig. Då kanske det blir mycket uppdatering från min sida idag, eller kanske inte för jag har ju inget att skriva om jag inte gör något. Nej nu blir det här inlägget tråkigt så jag fyller ut det med en bild jag gjorde nyss!
Gissa vilken låt det är? :)

/Ellen

Träningen på Fresa


Träningen gick verkligen över förväntan! Jag är jättenöjd och det gick jättebra! Nästan allt var annorlunda och det var mycket att tänka på, men så är det när man gör något nytt. Jag rider ju akadesmikt på Fresa och det här var första lektionen för mig. Ja i alla fall så är jag som sagt jättenöjd.

Amanda sa att vi har hoppning på fredag, jag var ju sugen på en dressyrlektion, men jaja hoppning både fredag och lördag är väl kul. Jag har anmält mig till hoppträning på Fille på lördag, vi får se hur det går för det var jättelängesen jag red honom. Jag ville ha Cojan men hon går inte med på träningar tyvärr..

/Ellen

You see my baby.



/Emilia

Det var hoppning idag!

När vi kom fram till stallet såg vi att gruppen innan hoppade, fan vad lycklig jag blev! Jag hoppades självklart på Agge och tror ni jag fick honom? Jaa! Åh det var så mysigt o hoppa honom som vanligt. Vi tränade mycket på vägar idag, alltså hoppade vi inte så högt. Jag har ritat en bild så ni ska förstå hur vi hoppade.

Elin fotade och filmade. Ni får film senare ikväll, hoppas några av bilderna blev bra. Anmälde oss iallafall till hoppträningen efter på 70-90. Jag valde såklart Agge och jag är sjukt taggad till hoppträning! Aja Elin får fixa med bilderna sen får jag se om jag vågar lägga ut någon hahaha!






Bjuder på 2 videosar från när jag hoppade Agge på lektion på vårterminen!

/Emilia

Sticker snart till stallet.

Snart kommer Hanna och hennes mamma o hämtar upp mig så sticker vi till stallet. Hoppas vi har en riktig dressyrlektion idag! Alltid kul, jag hoppas på att få... jag vet inte idag faktist! Får se en liten utmaning skulle vara kul iallafall. Elin ska fota och sen skulle Johanna och Anna komma ut och titta också, värsta publiken.

Hoppas på att designen blir klar till kvällen. Jag hoppas verkligen att jag och Ellen löser vårt problem med våran design ikväll så att vi sen kan sätta in den. Det kommer bli så kul att få veta vad ni tycker. Jag sitter vid mammas data just nu så har inga bilder så det får bli ett bildlöst inlägg. Tråkigt värre men så är det hejdå!

/Emilia

Baby, baby, baby, oh


Snart ska jag åka till stallet, det är träning idag! Både jag och Elin (ägaren) ska rida Fresa så vi ska fota varandra. Jag lägger upp bilder sen när jag kommer hem. Om jag hinner ska jag åka till stjärnholm och fota Emilia när hon rider, men det är inte så stor chans att jag kommer hinna.
Nej nu måste jag fixa mig!

/Ellen

Åsiktsinlägg - Bloggvärlden


Jag tänkte skriva ett inlägg om vad jag tycker om bloggvärlden och några av kategorierna i bloggvärlden. Jag själv drev/driver ju en annan blogg ensam. Den handlar om vardag,foto och hästar, det gick upp och ner med den statistiken hela tiden. Var svårt att få alla att fortsätta läsa den men ändå enkelt då den handlade om det mesta!
Ingen blogg/bloggägare ska ta illa upp av det här inlägget, det är bara mina åsikter.



Hästbloggar - Har ganska enkelt att få många att börja läsa bloggen då dom som skriver om hästar och ridsport ofta håller ihop. Inläggen är ganska mycket hiss och diss och lite om dagens ridpass och sånt där. Alla försöker komma på något eget. Deras designer kan se ut som något som är gjort i paint på 30 minuter till något som någon suttit och gjort en hel dag för att få den att se perfekt ut och det gör den då också.



Fanbloggar - Alla riktiga fanbloggar blir ju kända beroende vilken artist det är dom skriver om. Det kan vara svårt o säga med statistiken. Deras designer ser ofta väldigt likadana ut, åtminstonde dom största då dom flesta beställer designer från samma person. Deras inlägg handlar ju självklart mycket om skvaller och sånt som dom hittar om artisten.


Modebloggar - Jag läser inte så mycket modebloggar då det är inte så mycket som insiprerar mig. Dom har ganska lika designer då det nästan alltid är en bild som är lite som en modellbild. Jag har ingen aning om hur modebloggarna blir kända haha, då jag inte följer en enda själv. Inläggen är ofta mycket om "Dagens Outfit" och sånt där.



Fotobloggar - Jag läser några stycken och tycker då mest om att titta på alla fina bilder. Dom ger en mycket inspiration och det blir roligare att fota. Dom har ofta väldigt fina designer då dom flesta är duktiga på att redigera o designa och så. Det är alltid lika roligt att klicka sig in på en fotoblogg! Deras besökare kan vara riktigt många då det är många som gillar att få tips om att fota,redigera och designa.


Sådärja nu har jag en fråga vad tyckte ni om det här inlägget? Var det kul o veta vad jag tycker och så? Om jag ska fortsätta med det så säg gärna till. Säg gärna till vad ni vill att jag ska säga mina åsikter o så om också. Hoppas ni gillade det kram från mig!

/Emilia

Frukost nu.


Hejhallå! Jag har varit uppe sen nio-halv tio men inte orkat gå och fixa frukost än.
Det är nog dags o ta steget hah! Jag har självklart Justin Bieber i högtalarna och snart så kommer ett litet speciellt inlägg från mig. Om det är många som gillar det ska jag nog fortsätta med det! Puss och håll utkik.

/Emilia

Försöka vända tillbaka dygnet!


Nu lägger jag mig och ser på Never say Never.
Har bara sovit i knappt 3 timmar inatt så det ska bli skönt o lägga sig o titta på bästa filmen. Så godnatt så hörs vi imorgon!

/Emilia


We can't go nowhere but up.


Hej alla söta! Jag är hemma efter en grym kväll med en grym vän.
Ser på testbloggen att Ellen har kämpat på som tusan med designen och den börjar bli som vi vill! Jag var iallafall ute med Sofie förut och vi har cyklat runt i lilla staden, snackat, tuggat tuggummi o ätit choklad. Det är så det ska vara!

Morgondagen ser ut så att det är lektion på Stjärnholm. Elin skulle o fota tror jag och sen skulle Ellen kanske hinna med ut också efter hennes träning med Fresa, vi får hoppas! Ska se om Elin kan filma lite också så fixar jag en film imorgon. Ha det så bra puss!

/Emilia


Designen är nästan klar, äntligen!

If you didn't now, this is love ♥

Jag har suttit med den nya designen hela dagen, eller Emilia har också det men ja. Jag har försökt med samma sak jättelänge nu och nu har jag klarat det! Fatta vilken skön känsla haha!
Nej nu är det bara lite, lite saker kvar, håll ut!

/Ellen

Svar på frågestunden!



/Emilia och Ellen

Svaren på frågestunden kommer strax!


Passa på att fråga fortfarande vi kommer att svara på frågorna i en videoblogg så aa frååga på! :D
http://jbeles.blogg.se/2011/august/fragestund.html

/Emilia och Ellen

Godmorgon!

Hej alla härliga läsare uppdateringen låg som sagt inte på topp igår! Vi satt/sitter och trixa med våran nya design som kommer bli grym om den blir som vi vill. Men vi var vakna till 7-8 imorse. När vi stängde av datorerna la vi oss o kolla på Never say Never!

Nu är vi iallafall vakna och fortsätter med designen. Vi behövde göra ändringar nu när vi trodde det gick bra tyvärr.. Aja sånt som händer ibland men aa snart ska vi äta frukost men hejsvej!

/Emilia och Ellen

Fullt upp med att förbättra designen...

...så vi har inte hunnit blogga något ikväll. Det går inte så jättebra just nu men det ser ut som att den kommer att bli riktigt snygg om det blir som vi vill :D
Jaja, hoppas att ni står ut utan några mer inlägg inatt!

/Ellen och Emilia

Pizza, pizza, pizza hej


Nu ska vi gå och värma en varsin pizza, bara så att ni vet att vi lever så la vi in det här, ahahhahahah!

/Ellen och Emilia

Hahaahaha!

HAHA, SJUK HUMOR!

/Ellen

HEMMA!


Nu står det bloggning och Never say Never på schemat! Så se fram emot massvis med skojsiga inlägg från oss nu. Vi sitter och äter chips,dipp och cheezeballz och dricker cola, fett mys! Men ha det bra puss!

/Emilia och Ellen

Mobilblogg - Ute o lodar.

Hej alla söta! Vi sitter nu i stora ockle o lodar på en bänk med Hanna. Glöm inte o ställa frågor i frågestunden, kramar från oss :D /Emilia och Ellen

Rustin Hieber


HAHAHAHA, skön kille. Fast synd att han gör parodi på Justin.. ;)
Tack för videon länk! Kolla hennes blogg!

/Ellen och Emilia

I've got you baby

Ovisade collage #2



Jag är nöjd med båda, men vad tycker ni? :)

/Ellen

FRÅGESTUND


Ja nu har vi en frågestund istället för dagens blogg. Ni får fråga vad ni vill och vi ska svara ärligt på frågorna. Den avslutas inatt eller imorgon, det beror på!

FRÅGA PÅ NU NÄR NI HAR CHANSEN!

/Emilia och Ellen

Gästbloggning av Sofia Nilsson


Hej alla filurer där ute! Nu undrar ni säkert vem jag är, och det ska jag berätta.
Mitt namn är Sofia och jag är 16, blir 17 imorgon (Söndag) HIHI. Jag bloggar på smnmode.blogg.se och i bloggen skriver jag om mode, shopping, inspiration, min vardag och laddar upp massa bilder!
Jag pluggar och bor i Uddevalla där jag har en egen liten etta med utsik över hela staden, helt underbart. Pluggar Teknik & Företagsamhet på Östrabo 1, Uddevallas Gymnasieskola. Jag är ensam tjej med 16 andra killar i klassen, haha. Tro det eller ej, men det är hur skönt som helst. Att slippa all skitsnack från tjejer. Jag har tjejkompisar på skolan fast dom går i andra klasser då.
Tja.. vad mer ska jag säga, haha. Jag har en massa tävlingar på bloggen så jag hoppas ni kikar in och är med :)
Vilken gästbloggning det blev, haha. Är dåligt på sånt, vet inte riktigt vad jag ska skriva! Har ju inget direkt fast ämne att skriva om.
Ni får ha det bra så länge så hörs vi kanske på min blogg. Puss!


Grattis i förskott då Sofia :D

/Ellen och Emilia

Kiss me, say that you miss me



Mamma väkte mig vid halv elva någon gång
, usch jag är jättetrött! Emilia kommer väl hit snart, om någon timma eller så skulle jag tro, sen åker vi ut till Fresa och det blir en uteritt idag. Vet inte vart, men det märker vi jag kan ju inga väger ute på lilla flättna än. Det kommer bilder ikväll.

Nu måste jag duscha innan Emilia kommer så att vi kommer iväg så tidigt som möjligt också. 
Ha det bra sålänge!

/Ellen

I was born to be somebody

Ovisade collage #1


/Ellen

I need to know, should I fight?



Gjorde ett nytt collage, hade inga ideér så det fick bli såhär, vad tycks ;)
Den lilla bilden går att klicka på, men det var bara ett skämt och det blev jättefult!

/Ellen

The star of my show.


Nytt collage, vad tycks?

/Emilia

Vinnare av dagens blogg är...

GRATTISGRATTISGRATTIS!

Skicka in din gästbloggning till [email protected] så lägger vi upp den så fort som möjligt!

/Ellen och Emilia

I'm coming for you.

Vi vill ägna det här inlägget till våra grymma läsare! Ni komenterar och läser som inga andra. Så himla kul o blogga när ni är så duktiga på att komentera och läsa! Fortsätt så fina läsare :D


UPDATE: 135 BESÖKARE NU!

STORA PUSSAR OCH KRAMAR FRÅN TVÅ GLADA EMILIA OCH ELLEN!

Baby when you're with me, it's like an angel come by


Fick bara två frågor så tänkte svara på dem nu.

amanda om It's never to late:
hur tycker du jag rider? ;)

Svar: Du rider jättebra Amandaaaa! :D

Jennifer om It's never to late:
Har ni tänkt att se Justin live någon gång? :D

Svar: Ja självklart, när vi får råd och när han kommer någonstans i närheten så kommer vi vara där, även om våra föräldrar inte vill! :)

/Ellen

Favoritlåtar

1. Where are you now


2. Common denominator


3. Born to be somebody

Fast det här är bara tre, det skulle bli många, väldigt många, om jag tog med alla hans låtar, haha!

/Ellen

Stuck in the moment with you


Ida är hemma och äter, jag vet inte om vi ska träffas senare. Glöm inte att ställa frågor till mig, ni kan göra det i det här inlägget också :)

/Ellen

I've wait on you forever.


Hejsan! Nu har jag och Hanna marängerna i ugnen.
Dom blir gröna hehe! Men aa, dom ska vara där inne i typ mer än en timme så jippi.. Jag vill ju lyssna på JB men då lär ju Hanna döda mig så nä, jag vill nog leva ett tag till iallafall. Fortsätt anmäla er till Dagens Blogg. Pussar från mig!
/Emilia

Next to you


Åh, så fin

Sitter hemma hos mig med Ida, vi har kört basket, eller det var mest hon som gjorde det jag kollade på.
Nu sitter vi och lyssnar på Justin Bieber, fast jag tror inte att Ida tycker om det, haha! Fast hon säger inget, så hon får skylla sig själv ;)

/Ellen

This world belong to me.



It's never to late


Nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag träffa Ida.

Tänkte ha en frågestund tills jag kommer tillbaka, eller tills ikväll så fråga på, allt mellan himmel och jord :D

/Ellen

Dagens blogg igen! (AVSLUTAD)


Skriv andra kommentarer i något annat inlägg!

Nu ska vi starta våran andra Dagens Blogg här på JBELES och vi hoppas att så många som möjligt anmäler sig! Tävlingen startar idag 13:45 och avslutas inatt 00:00. 
Gör såhär för att kunna vara med!

VINNAREN VINNER EN GÄSTBLOGGNING HÄR OCH EN LÄNKNING!

Klicka er in på inlägget.
• Kommentera "Jag är med"
• Få en extra lott och extra stor chans o vinna om du följer oss via bloglovin eller lägger in bilden ovanför i din blogg och länkar till inlägget.
Tipsa gärna andra!

PUSS OCH LYCKA TILL FRÅN OSS PÅ JBELES!

Baby take my open heart.


Det blir ingen Anna för mig idag då hon skulle göra annat, men blir att träffa den saknade plutten nån annnan dag istället.
Idag blir det att träffa Hanna istället efter jag fått vatten så jag kan äta lunch hah! Får se vad vi hittar på men nu ska jag fortsätta med mitt påbörjade collage så hejsålänge!

/Emilia

Favoritmappen på datorn!

Jag har nu sparat 360 bilder hehe. Det blir bara mer och mer för varje minut!

/Emilia

No matter what, you're always number one


Godmorgon! Vaknade för kanske en kvart sen och ser att jag ett sms från Elin, hon som äger Fresa, träningen är tyvärr inställd men jag ska ta det på måndag tror jag det blir så jag kan inte fota Emilia då men hon rider ju fler gånger ;)

Jag ska träffa Ida senare, vet inte när men jag vaknade nyss och jag orkar inte gå upp ligger fortfarande i sängen med datan i knät. Som Emilia skrev så finns det inget vatten så man kan inte duscha eller gå på toa, usch det är jättejobbigt!

/Ellen

My favourite boy.



Du är mitt liv, du är mitt allt. Jag älskar dig nu och föralltid Pegazus.
/Emilia

Lust att få fler besökare?



Gör som oss och bli medlem i Bloggriket. Det hjälper, länken dit är på bilden ovanför!

/Emilia och Ellen

Godmorgon härliga läsare!


Idag vaknade jag ganska mycket tidigare än igår.
Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, ska kanske träffa Anna det var evigheter sen. Det är vattenläcka i hela Oxelösund och Nyköping så man får inte duscha,dricka vatten, gå på toa eller något och det är väldigt jobbigt för jag är kissnödig. Jag är jätte ridsugen men kommer inte rida förns på måndag, men aja puss och hej!

/Emilia

Vinnaren av dagens blogg blev...

Grattis till länk du/ni vann dagens blogg hos JBELES!
Du/ni som inte vann den här gången får ha bättre lycka nästa gång. GRATTIS TILL VINNAREN/VINNARNA!

/Emilia och Ellen

Sista anmälan till Dagens Blogg!

Kom igen nu 30 minuter kvar tills Dagens blogg avslutas! Vill ni ha chansen att bli Dagens blogg här i JBELES så får ni ta och anmäla er i inlägget där nere. Här får ni en snabblänk till inlägget också http://jbeles.blogg.se/2011/august/anmal-er-till-dagens-blogg-har.html#comment passa på nu när ni har chansen :D

/Ellen och Emilia

Working equitation lektionen.


Här har ni den. Jag var inte nöjd med ridpasset så jag vet att det inte ser bra ut haha! Men jag får väl bjuda på mig iallafall :D

/Emilia

Videon laddas upp!

Nu laddas äntligen videon från måndagensridpass upp på Youtube. Ellen har äntligen orkat sätta sig och klippa ihop det hon filmat så snart kommer videon upp från när jag red Ferdie i måndags så håll utkik!
Ferdy och jag i måndags.

/Emilia

Videon från dagens ridpass!



Jag är jättenöjd med det här ridpasset, han gjorde som jag bad honom och var allmänt mysig! Kommer antagligen få rida honom mera eftersom att det verkade som det på Åsa :)

/Ellen

DAGENS BLOGG (AVSLUTAD)


Nu ska vi starta våran första Dagens Blogg här på JBELES och vi hoppas att så många som möjligt anmäler sig! Tävlingen startar idag 19:50 och avslutas inatt 00:00. 
Gör såhär för att kunna vara med!

Klicka er in på inlägget.
• Komentera "Jag är med"
• Få en extra lott och extra stor chans o vinna om du följer oss via bloglovin eller lägger in bilden ovanför i din blogg och länkar till inlägget.

PUSS OCH LYCKA TILL FRÅN OSS PÅ JBELES!

Smakprov från dagen!


Vill ni se mer? :)

/Ellen

Tycker ni vi ska köra en "dagens blogg"?

Vad säger ni om en Dagens Blogg? Eller nånting annan kul tävling? Komentera gärna vad ni vill och tycker!



/Emilia och Ellen

Svar på tal



Svar: Men vad spelar det för roll? Vi ville ändå lägga ut bilden.

/Emilia och Ellen

Kiss and tell

So it's up to you, and it's up to me..

Jag vaknade tio i ett av att Emilia kollade på mig, jag blev jätterädd, haha! Aja nu ska vi äta lunch och sen skjussar pappa ut oss till stallet för det är min första lektion nu efter sommaren, ska bli jätteroligt! Jag ska försöka göra två videos ikväll, en från i måndags när Emilia red och en från när jag rider idag.

/Ellen

Godmorgon hörrenini!


Nu är vi vakna!
Jag somnade runt 7-8 igår, hade skit svårt att somna. Ellen somnade nästan däremot precis när vi gick o la oss typ. Aja idag så ska jag fota och filma Ellen när hon rider. Det kommer nog upp lite bilder efter det! Nu hittar jag inte på något mer att säga så hejdå!

Förresten glöm inte att följa oss via Bloglovin om ni gillar bloggen. Finns en länk upp till höger i menyn eller en länk rakt framför er här! http://www.bloglovin.com/sv/blog/2799678/jbeles-justin-bieber/follow

/Emilia

I will fight, I will fight till forever.

Nytt collage som jag satt och fixade igår!

/Emilia

Godnatt!


Åhh, så söt :')

Nu ska vi gå och lägga oss, jag måste sova om jag ska orka rida imorgon ;)
Men ville bara säga att det är jätteroligt att ni kommenterar så mycket, vi har ju bara haft bloggen i en dag liksom! Tacktacktack!

/Ellen

Justins hairflip


OMG, jag saknar det där! Synd att han klippte av det men han är ju fortfarande snygg! :D

/Ellen

One less lonely girl


Hoppas ni blir glada, var inte helt säker på att vi villa lägga upp den, men man får ju bjuda lite på sig själv :D
Det vi skrattar åt 5:48 är att någon står och kollar på oss när jag sjunger, haha!

/Ellen och Emilia

Next to you

Jag saknar det här, mer än någon någonsin kommer förstå. Trodde att jag aldrig mer skulle få se dig, Never say never! (Där satt den, om ni förstår, haha)

Nu är videon klar, jag ska lägga upp den här i ett inlägg. Men var beredda! Vi driver ganska mycket, men vi är ju som vi är, haha!

/Ellen

Tell me you love me.


Tjenatjena sitter här just nu med Ellen bredvid mig och redigerar collage. Vi har det lite jätte bra och snackar om världens bästa Justin! Jag mår då bara lite illa och har lite ont i magen men det gör man ju ibland bara det går över tills jag ska sova.

Imorgon ska jag fota Ellen när hon rider. Hon har sin första lektion på Stjärnholm nu för terminen som jag hade i måndags. Ska bli kul o se vem hon får och sådär. Men nu ska jag fortsätta med mitt collage. Så hejdå alla kära läsare, ni är grymma!

/Emilia

Svar på kommentar!


Svar: SOULMATE :D

/Ellen och Emilia

It's a big, big world, It's easy to get lost in it.


Tjenare! Nu har vi varit på ICA eller aa kom hem för en stund sen.
Ska nu sätta oss o fixa videobloggen snart som vi hoppas ni vill se! Har inget att skriva nu men ciao!

/Ellen och Emilia

I'm overboard and I need your love

Jag har en önskan, en enda, det jobbiga är att den aldrig kommer slå in, men Never Say Never!

Sitter här med Emilia och lyssnar på Justin,
vi håller på med ett videoinlägg men ska filma när vi går till ica så det kommer upp efter det! Nej nu måste vi gå snart!

/Ellen

I need sombody to love


Någon som ser vad det är ifrån? Eller man fattar nog, haha!

Emilia kommer hit snart, hon tar med sig sin data så det kommer nog bli mycket uppdatering ikväll! Men det jag skulle skriva i det här inlägget, eller fråga rättare sagt, var om ni vill ha ett videoinlägg från oss ikväll och vad ska det handla om i så fall? :)

/Ellen

Hallelujah it's rainingman.


Tjenatjena, vill bara säga att Ellen har skött bloggen susen medans jag inte uppdaterat.
Jag själv har ju inte uppdaterat så bra då jag gick o la mig rätt så tidigt igår och sen upp och åka till Pegazus. Det har varit jätte mysigt som vanligt ute hos älsklingen men hade hoppats på bättre väder. Började med att tömköra men då åskade det så det blev inte så länge. Sen väntade vi en stund så blev det uppehåll och då gick vi på promenad men då började det spöregna igen så det blev en kort promenad.

Det blev tyvärr ingen photoshoot för att det var så dåligt väder och spöregnade. Jag hade ju hoppats på en photoshoot idag men får skjuta fram det igen. Får se om jag kan hyra honom någon helg i höst eller om några veckor eller så, då kanske det blir en photoshoot. Får hoppas på det!

Nu ska jag äta och duscha sen sticka till Ellen. Jag vet inte om jag ska duscha innan maten, mamma har börjat med den men den tar tid och jag är inte den snabbaste in i duschen, men är skit snabb i duschen. Haha aja väntar nog kanske på maten och sen duscha. Blir iallafall att sova där men puss på er!

/Emilia

Nytt collage

Ja, förlåt om det kommer mycket collage, men det är så kul att göra! :D

/Ellen

Tråkig tisdagsnatt

Jag är inte seriös, bara så ni vet!

/Ellen

FIRST STEP 2 FOREVER HAR KOMMIT! :D



Så nu ska jag läsa, hejdå!

/Ellen

Godmorgon!

Saknar dig.

Godmorgon godmorgon! Vaknade för en haltimma sen ungefär och ligger fortfarande kvar i sängen. Jag ska fixa ihop ett videoinlägg som jag gjorde igår, vi får se om jag vågar lägga upp det sen, haha.

Jag ska nog äta frukost nu, min mage kurrar men jag orkar inte gå ner till köket och upp hit igen. Sen måste jag duscha också, vad jobbig den här dagen kommer att bli känner jag, nej nu måste jag verkigen äta!

/Ellen

I never thought that it'd be easy


Såg inlägget som Emilia skrev, gissa om jag blev glad? Asså shit vännen, du betyder så mycket för mig, du är den bästa, alltid ♥

/Ellen

When you smile, I smile


Hahah shit jag dör varje gång, så jävla härlig han är! Hahhaha 00:51!
/Emilia

So it's up to you, and it's up to me.


Bättre vän än du är svår att få tag i. Jag är så jävla glad att jag har dig bästavän ♥

Jag tänkte nog ta och lägga mig strax. Ska lägga mig o läsa tidningen "Min Häst" som pappa kom hem med idag. Just nu sitter jag iallafall och lyssnar på Justin Bieber och kollar på lite bloggar. Aja snart blire o lägga sig iallafall då jag har en lång dag framför mig imorgon.

Hoppas på att solen tittar fram imorgon så det blir en liten photoshoot. Förra gången jag skulle ha det var det ju bara regningt o skit hoppas verkligen på att det blir bättre imorgon. Inte för att det direkt verkar som det just nu men jaja vad kan man göra åt saken? Nej nu ska jag inte skriva ett längre inlägg så hejdå alla kära!

/Emilia

Let me tell you one time

Gjorde klart det här för 5 minuter sen kanske, haha intressant?

Har pratat med Izabell i telefon i nästan två timmar, snacka om att man skrattar åt den tjejen, ja verkligen åt henne. Hon är så trög, haha men jag älskar henne ändå! Jaja, jag har fixat hennes header men den blev inte så bra men jag ska göra om den någon dag, kika på henne blogg här!

Jag måste stänga av datorn snart för mamma tjatar, men tänkte slänga in ett inlägg innan bara.
Nej nu ska jag kolla på never say never sen sova tror jag :)

/Ellen

We can make the sun shine in the moonlight.


Kärlek till killen ♥

/Emilia

I'm happy when you're happy


/Ellen

Vill du följa oss via bloglovin?

Om ni vill följa våran blogg på ett enklare och bättre sätt? Följ då våran blogg med Bloglovin ett smartare och enklare sätt enligt oss. Ha det bra puss från oss! Finns en logga i menyn till vänster.

/Emilia och Ellen

Where are you know, When i need you the most.

Hallådär härliga folk och människor! Jag har nu precis kommit hem har varit ute o varit med Hanna. Just nu snackar jag med bästa Ellen på msn och ska snart sätta igång o göra ett JB collage som alltid! Äter också världens bästa glass "Ben and Jerry Half Baked".
Mitt favoritcollage som jag har gjort på Justin.

Imorgon ska jag ut till Pegazus. Jag har hyrt Pegge imorgon så jag ska ut till honom då och tömköra sen ska vi se om det blir bra väder då ska jag kanske ha en liten photoshoot, med klännig o allt. Kommer bli super iallafall! Efter det ska jag hem o träffa bästa Ellen ska bli super! Ser fram emot morgondagen som ser ut att bli super!


Jag älskar dig världens finaste ♥

/Emilia


Where is my runaway love?

Såhär snygg är man en tisdagskväll!

Sitter här och äter ostbågar dricker juice och lyssnar på Justin Bieber! Åh, jag vill ha cola, men vi har ingen, buuhu! Sitter och försöker få ihop lite bilder på Justin och göra nya collage, både jag och Emilia har blivit helt beroende av att göra collage på honom. Fast det är du kul, men det är så jobbigt för det finns för många bilder att välja mellan, haha!

Imorgon ska jag träffa Emilia om hon hinner, eller jag har bestämmt att hon ska hinna, hehe. Jag vill träffa henne! Blir antagligen det vanliga, lyssna på Justin, fixa collage, fota och såklart prata massa!

Ett collage jag gjorde idag, är riktigt nöjd faktiskt. Jag skickade det till Justin på twitter, får se om han svarar, haha! :)

/Ellen